Over ons

Over ons

Welkom bij ForYouCars

Uw vertrouwde partner in de autowereld. Opgericht door twee broers met een gedeelde liefde voor auto’s, zijn wij er om u te helpen bij al uw auto-behoeften.

Onze Missie

“Bij ForYouCars zetten we ons in voor transparantie en integriteit in de auto-industrie. We geloven dat elke klantrelatie gebouwd moet zijn op vertrouwen en heldere communicatie. Ons streven is om elke klant niet alleen een voertuig of dienst te bieden, maar ook een ervaring van eerlijkheid, kwaliteit en oprechte zorg.”

Ons Team

  • Onur Yasar: Met een achtergrond in Business IT & Management en een ondernemersgeest, focust Onur zich op het zakelijke aspect van ForYouCars en streeft naar continue groei en innovatie.
  • Yasin Yasar: Met een passie voor auto’s en diepgaande kennis van de industrie, houdt Yasin zich bezig met de technische en operationele kant van ons bedrijf. Zijn expertise is de drijvende kracht achter onze inspectie-, zoek-, en transportdiensten.
Background Image

Onze Visie

Bij ForYouCars zien we een toekomst voor de auto-industrie waar transparantie en integriteit voorop staan. We streven naar een wereld waarin klantrelaties gebouwd zijn op vertrouwen en duidelijke communicatie, en waar klanten zich geïnformeerd en empowered voelen bij elke stap. Ons doel is om continu de standaarden voor openheid en eerlijkheid te verhogen, en zo de weg voorwaarts te leiden in de evoluerende autobranche.

 

Onze Diensten
Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder de in- en verkoop van auto’s, gedetailleerde inspecties, op maat gemaakte zoekopdrachten, bemiddeling in verzekeringen, en professioneel autotransport.